Üniversitemize Öğretim Üyesi Alınacaktır 17.03.2017

FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜM ANABİLİM DALI/BİLİM DALI-
PROGRAM
UZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLAR KADRO SAYISI KADRO UNVANI
Diş Hekimliği FakültesiKlinik Bilimler BölümüAğız, Diş ve Çene CerrahisiAğız, Diş ve Çene Cerrahisi alanında uzmanlığı olmak. 1Doç. Dr.
Sağlık Bilimleri FakültesiOdyoloji Bölümü Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olmak,
Ağız Yüz ve Çene Cerrahisi Uzmanı olmak,
Doçentliğini Kulak Burun Boğaz Hastalıkları alanından almış olmak.
1Prof. Dr.
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluSağlık Bakım Hizmetleri BölümüYaşlı BakımıFiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı olmak.
Parkinson hastalarında denge üzerine çalışmalar yapmış olmak
1Yrd. Doç. Dr.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüÇocuk CerrahisiÇocuk Cerrahisi Uzmanı olmak,
Transplantasyon konusunda tecrübeli olmak.
Kadın Hastalıkları ve DoğumKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmak,
Perinatoloji Yandal Uzmanı olmak.
1Prof. Dr.
ÜrolojiÜroloji Uzmanı olmak,
Çocuklarda ürolojik laparoskopik cerrahisi konusunda  çalışmalar yapmış olmak.
1Yrd. Doç. Dr.
ÜrolojiÜroloji Uzmanı olmak. 1Yrd. Doç. Dr.
Dahili Tıp Bilimleri Bölümüİç Hastalıkları/GastroenterolojiGastroenteroloji Yandal Uzmanı olmak. 1Yrd. Doç. Dr.
İç Hastalıkları/EndokrinolojiEndokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Yandal Uzmanı olmak. 1Yrd. Doç. Dr.

Üniversitemizin yukarıda belirlenen birim ve bölümlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.
- İlana başvuru için gerekli belge ve bilgilere Üniversitemiz web sayfası www.bezmialem.edu.tr den ulaşılabilir.
- Başvurular ilan tarihini takip eden 15 gün içinde Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne şahsen / posta yolu ile yapılabilir.   ​

Başvuru Dilekçesi